fbpxSkip to content
036-293 79 97
Menu
Billede hjemmeside

Tillsammans med Carsten, som båda  är verksamma inom gym- och fintessbranschen sedan tidigt 90-tal representerar Björn RubberFloor i Sverige. Träning, funktionsinredningar och kundupplevelsen är några av mina intresseområden. 

Som leverantör av funktions- kvalitets- och upplevelsefrämjandelösningar ligger vårt fokus lika mycket på dig, din anläggning som dina medlemmar. Tillsammans med dig vill vi leverera den bästa helhetslösningen för de som varje dag besöker din anläggning.

Vårt fokus är att dina medlemmar ska få den bästa möjliga träningsupplevelsen i din anläggning och att du ska uppleva oss som kunniga, idérika, kvalitetsmedvetna och serviceinriktade med stor känsla för färg, form och funktion. 

Välkommen att studera våra produkter här på vår hemsida. Vi hoppas att du inspireras och får nya idéer till din verksamhet eller anläggning. Kontakta oss om du har funderingar kring hur du kan utveckla dem. kontakta oss lika gärna om du saknar någon information på vår hemsida.

Rådgivning och inspiration

Med lång erfarenhet som ägare och utövare inom fittnessbranschen har vi djup och bred kunskap om hur rätt golv i rätt miljö skapar den optimala träningsupplevelsen för dig och dina medlemmar. 

Pris och kvalitet

Vi strävar efter det mest prisvärda snarare än lägsta och erbjuder därför uteslutande kvalitetsprodukter. Med kvalitet menar vi produktens funktionalitet, design, livslängd och beständighet i form och färg.

Ur vårt perspektiv är även produktens ursprung och den minimala miljöbelastningen en kvalitetsfaktor. Alla våra produkter är tillverkat av återvunnet material.

Kontakta oss nu.